Arti Terapeutik

Trajnimi i Artit Terapeutik ka mbaruar me datë 3 Qershor 2022 me reagimet më pozitive nga të gjitha pjesëmarrëset si dhe të gjithë tjerët të përfshirë!
Për të cituar Georges Braque i cili ka thënë “Arti është një plagë i kthyer në dritë!
Implementuar nga: Medica Gjakova
Trajnere: Lavdie Murtezi
Mbështetur nga: UNMIK

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *