“Qasja sensitive ndaj stresit dhe traumës dhe komunikimi me të mbijetuarit e SGBV-së. Vetëkujdesi dhe praktikat e vetëkujdesit në vendin e punës”

Momente nga dita e dytë njëkohësisht e fundit e trajnimit “Qasja sensitive ndaj stresit dhe traumës dhe komunikimi me të mbijetuarit e SGBV-së. Vetëkujdesi dhe praktikat e vetëkujdesit në vendin e punës”
Një përfundim i suksesshëm i trajnimit i cili ka të bëjë me përmirësimin e kapaciteteve dhe ndërgjegjësimit për dhunën seksuale të reaguesve potencial dhe të sigurojë që dhuna seksuale e lidhur me konfliktin të përfshihet në raportimin e rregullt, trajnimin dhe aktivitete të tjera.
Implementuar nga: Medica Gjakova
Mbështetur nga: UNMIK
May be an image of 9 people and people standingMay be an image of 9 people, people sitting, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people sitting, people standing and indoorMay be an image of 1 person and indoorMay be an image of 1 person, standing and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *