“Përpunimi i ushqimit dhe standardet e cilësisë për produktet bujqësore shtëpiake”

Dita parë nga trajnimi 5 ditorë me temën “Përpunimi i ushqimit dhe standardet e cilësisë për produktet bujqësore shtëpiake” organizuar nga Medica Gjakova dhe mbështetur nga UNMIK – United Nations Mission in Kosovo.
Trajnues: Bekim ErmeniMay be an image of 4 people, people standing and indoorMay be an image of 3 people, people standing and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *