“Përjetimet dhe kontributi i gruas shqiptare përballë gjenocidit serb gjatë luftës dhe “Eksodit 1999”

Foto nga pjesëmarrja në konferencën kombëtare “Përjetimet dhe kontributi i gruas shqiptare përballë gjenocidit serb gjatë luftës dhe “Eksodit 1999” organizuar me 15 Prill 2022.
Kjo konferencë e organizuar nga shoqata “EKSODI 99”-Mitrovicë përkujtoi dhimbjet dhe vuajtjet nga gjenocidi serb, i ushtruar nga forcat ushtarake, policore e paramilitare serbe ndaj popullatës shqiptare, duke i dëbuar masovikisht nga shtëpitë dhe trojet e tyre e duke ushtruar dhunë çnjerëzore mbi ta.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *