“Tharjen dhe grumbullimin e bimëve mjekësore aromatike”

Trajnimi 3 ditësh i Projektit THTP (Programi Transnacional per Trajnime Shëndetësorë) me trajnerët dhe ndihmës trajnerët nga QKMF Prizren, për 25 profesionistë shëndetësorë nga QKMF në Prizren.
Dita I – 08.06.2021May be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 5 people, people standing, people sitting and indoorMay be an image of 6 people, people standing and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *