“Stresi dhe Trauma”

Dita e tretë dhe përfundimi i modulit të parë “Stresi dhe Trauma” nga trajnimi 3 ditësh i Projektit THTP (Programi Transnacional për Trajnime Shëndetësore) me trajnerët dhe ndihmës trajnerët nga Qendra Kryesore e Mjekësisë së Prizrenit për 25 profesionistë shëndetësor nga QKMF Prizren.May be an image of 27 people, people sitting, people standing and indoorMay be an image of 3 people, people standing and indoorMay be an image of one or more people, people standing and indoorMay be an image of 1 person, standing, sitting and indoorMay be an image of 4 people, people sitting and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *