Panairi i Librit organizuar nga Komuna e Pejës

Sot patëm kënaqësinë e veçantë të ishim pjesë e edicionit te VIII-të të panairit të Librit organizuar nga Komuna e Pejës, Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve!
Zëri i 25 të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, ngjarja e të cilëve përshkruhet në librin “Unë jam Anemone”, u bë edhe më i fuqishëm sot në duart e lexuesve!May be an image of 3 peopleMay be an image of 1 person and bookMay be an image of one or more people and bookMay be an image of 4 people
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *