Takimet biznesore regjionale B2B Tekstili dhe Agrokulturë & Sektori ICT dhe Digjital!

Takimet biznesore regjionale B2B
Tekstili dhe Agrokulturë & Sektori ICT dhe Digjital!
Foto gjatë takimeve të ditës së sotme ku patëm nderin dhe kënaqësinë të prezantojmë punën e Medica Gjakovës para përfaqësuesit të posaqëm të European Union Kosovo ambasadorit Tomáš Szunyog, ministres së ekonomisë, Znj.Artane Rizvanolli, kryetarin e komunës së Gjakovës zt.Ardian Gjini si dhe përfaqësuesve dhe bizneseve tjera.
Falenderojmë Kosovo ICT Support për organizimin!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *