Për ditën ndërkombëtare të Muzeut

Me datë 28 Maj 2021 e premte, kishim kënaqësinë të ishim pjesë e Panairit Tradicional organizuar nga Shoqata Bjeshkatare Alpiniste “Mountain Hikers” dhe Muzeu Etnografik, Gjakovë, në bashkëpunim me komunën e Gjakovës, për ditën ndërkombëtare të Muzeut, duke shënjuar kështu hapjes e sezonit turistik!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *