Dita e tretë dhe përfundimi i modulit të parë “Stresi dhe Trauma” nga trajnimi 3 ditësh i Projektit THTP (Programi Transnacional për Trajnime Shëndetësore)

Dita e tretë dhe përfundimi i modulit të parë “Stresi dhe Trauma” nga trajnimi 3 ditësh i Projektit THTP (Programi Transnacional për Trajnime Shëndetësore) me trajnerët dhe ndihmës trajnerët nga Spitali Rajonal i Prizrenit për 25 profesionistë shëndetësor nga Spitali.May be an image of one or more people, people standing, people sitting and indoorMay be an image of one or more people, people standing and indoorMay be an image of one or more people, people standing and indoorMay be an image of one or more people, people standing and indoorMay be an image of one or more peopleMay be an image of one or more people, people standing and indoorMay be an image of one or more people, people standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *