Tryezë: “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”

Tryezë: “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”
Patëm kënaqësinë e organizimit të tryezës së rrumbullakët me Mekanizmin Institucional Koordinues Kundër Dhunës në Familje në Komunën e Pejës. Në tryezë u diskutuan çështje të shumta lidhur me qasjen sensitive ndaj të mbijetuarëve si dhe angazhimin e institucioneve së bashku me shoqërinë civile mbi nxitjen e raportimit të dhunës si dhe bashkëpunimin mes të dy akterëve, si dhe nxorrëm rekomandime për një punë të vazhdueshme për përkrahjen e të mbijetuarëve dhe viktimave të dhunës!May be an image of 2 peopleMay be an image of 1 person, standing and text that says 'вёнц BEM BE'May be an image of 2 people, people sitting and people standingMay be an image of 3 people and people standing
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *