Dita e tretë dhe përfundimi i modulit të parë “Stresi dhe Trauma” nga trajnimi 3 ditësh i Projektit THTP (Programi Transnacional për Trajnime Shëndetësore)

Read more

Tryezë: “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”

Read more