Trajnimi 3 ditor mbi përpunimin dhe prodhimin e mjaltës “Bletaria moderne”

Përfundoi trajnimi 3 ditor mbi përpunimin dhe prodhimin e mjaltës “Bletaria moderne”.
Trajnim ky i organizuar nga Medica Gjakova dhe financuar nga UNMIK – United Nations Mission in Kosovo
“Aty ku ka bletë, ka lule dhe kudo që ka lule ka shpresë dhe jetë të re”
🐝May be an image of one or more people, tree and outdoorsMay be an image of outdoors and treeMay be an image of 2 people, people standing and outdoorsMay be an image of standing and outdoorsMay be an image of 3 people, people standing and outdoorsMay be an image of natureMay be an image of 2 people, people standing, outdoors and tree
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *