Trajnimi i Projektit THTP

Trajnimi i Projektit THTP (Programi Transnacional per Trajnime Shendetesore) me trajneret dhe ndihmes trajneret nga QKMF – Gjakove, per 25 profesioniste shendetesor nga QKMF Gjakove.May be an image of 1 person and text that says 'TRANSNATIONAL TRANSNATIONAL HEALTH TRAINING PROGRAM THTP PERMIRESIMII TRAUMAVE PER GRA DHE VAJZA TẾ MBIJETUARATE DHUNES NE BAZA GJONORE DHE KUJDESIT SHÊNDETESOR NDAJ STRESIT DHE DHE TE DHUNES SEKSUALE QASJ Moduli parè trajnimit ESIT DHE TRAUMES ISTET STET SHENDETESOR LAGE PSIKOLOGJIKE Dita e parè'May be an image of 1 person and indoorMay be an image of 1 person and standingMay be an image of 2 people, indoor and text that says 'GERSY'May be an image of 4 people, people standing and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 7 people, people standing, balloon and indoorMay be an image of 2 people, people sitting, people standing and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *