“Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarëve”

Është kënaqësia jonë që përmes kësaj videoje të prezantojmë rezultatet e projektit “Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarëve” i cili u implementua në bashkëpunim me Agjencionin e Punësimit të Republikës së Kosovës dhe u financua nga

GIZ Kosovo
🍀

 

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *