Koha për të e mbështetur ekonominë lokale

Tani më shumë se kurrë është koha për të e mbështetur ekonominë lokale dhe për të ju ndihmuar atyre që më shumë kanë nevojë – gjë që Medica Gjakova mundohet në çdo hap të e bëjë!
Lokacioni: Rruga Skenderbeu (përballë Fiberlink) në Gjakovë.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *