Sot, Kryqi i Kuq i Kosovës – Dega Gjakovë, vizitoi Medica Gjakova dhe dhuroi 10 pako higjienike për kliente të MGj. Një herit u realizua edhe një takim ku znj.Fllanza Bakija Lama dhe Mirlinda Sada, u dakorduan për vazhdimin e bashkëpunimit të mëtutjeshëm.

Faleminderit për vizitën dhe pakot higjienike.
Falenderim i veçantë për stafin e palodhshëm të Kryqit të Kuq të Kosovës-Dega Gjakovë.

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *