Nuk jeni vetëm MGJ eshte gjithmon me Ju

Edhe në këto ditë izolimi për shkak të pandemisë COVID-19, ne nuk do të ndalemi në asnjë mënyrë për të ndihmuar edhe me pako ushimore higjienike grat kliente të Medica Gjakova. Sot në detyrë ishin Milot-i, Rexhep-i, HanaRudinaLeonitaDorina dhe Linda, gjithnjë duke zbatuar masat nga IKSHPK. Faleminderit për përkushtimin.

Vazhdojme në ditët në vijim!

Nuk jeni vetëm MGJ eshte gjithmon me Ju🌼

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *