Mjaltë i cilësisë së lartë dhe jo vetëm!

Secili produkt në dyqan punohet me kujdes dhe dashuri nga gratë anëtare të shoqatës së grave “Medica Gjakova”, duke promovuar në këtë mënyrë cilësinë dhe bukurinë e produkteve të regjionit tonë.

Së bashku drejt fuziqimit ekonomik të grave!

Dyqani gjendet në rrugën “Skenderbeu” p.n (përballë Fiberlink) në Gjakovë.

#medicagjakova #womenempowerment #economicempowerment#produktevendore #bemyvoice

Image may contain: foodNo photo description available.No photo description available.

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *