Secili produkt në dyqan punohet me kujdes dhe dashuri nga gratë anëtare të shoqatës së grave “Medica Gjakova”, duke promovuar në këtë mënyrë cilësinë dhe bukurinë e produkteve të regjionit tonë.

Së bashku drejt fuziqimit ekonomik të grave!

Dyqani gjendet në rrugën “Skenderbeu” p.n (përballë Fiberlink) në Gjakovë.

#medicagjakova #womenempowerment #economicempowerment#produktevendore #bemyvoice

Image may contain: foodNo photo description available.No photo description available.

This post is also available in: Albanian

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *