Trajnimi mbi procesin e tharjes së frutave

Me datën 27, 29 dhe 30 Maj 2019, Shoqata e Grave “Medica Gjakova” mbështetur nga Jahjaga Foundation, organizoi trajnimin 3 ditor mbi procesin e tharjes së frutave, i cili u zhvillua nga kompania Agroproduct-shpk. Në trajnim ishin të përfshirë hapat e procesit, duke filluar nga kultivimi, kujdesi, mbledhja dhe tharja e frutave dhe bimëve.

Së bashku drejt fuqizimit ekonomik të grave!

#medicagjakova #jahjagafoundation #agroproduct #trainings#economicempowerment #womenempowerment

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: plant, sky, tree, outdoor and natureImage may contain: 2 people, people standing and outdoorImage may contain: 2 people, people dancing, people standing and shoesImage may contain: one or more people and foodImage may contain: outdoorImage may contain: 2 people, people standing, plant and outdoorImage may contain: plant and outdoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *