“Hapja e sezonit tursitik 2019”

Me datë 6 Qershor 2019, Shoqata e Grave “Medica Gjakova” pati kënaqësinë të jetë pjesë e tryezës gjakovare duke festuar hapjen e sezonit turistik 2019, organizuar nga Pro Cult dhe Kuvendi Komunal – Gjakovë

Arti dhe tradita të ngërthyer në një!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *