“Panairi Veror 2019”

 U mbajt “Panairi Veror 2019 i cili pati për qëllim promovimin e produkteve vendore, i cili u organizua nga Kuvendi Komunal – Gjakovë në bashkëpunim me Help Kosovo dhe Oda Ekonomike e Kosovës
Kënaqësi të jemi pjesë e fuqizimit të prodhuesëve vendor, në veçanti fuqizimin ekonomik të grave ndërmarrëse.

#medicagjakova #kuvendikomunalgjakove #help #odaekonomike#prodhimevendore #fuqizimiekonomik #behuzeriimImage may contain: tree and outdoorImage may contain: 1 personImage may contain: 1 person, standing and foodImage may contain: outdoor and foodImage may contain: outdoorImage may contain: sky, tree, bridge, outdoor and waterImage may contain: 6 people, people smilingNo photo description available.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *