Takimi me Grupin për Çështje Gjinore GIZ Kosovo

Foto nga takimi i këndshëm me Grupin për Çështje Gjinore GIZ Kosovo.

Nder dhe kënaqësi e veçantë të mirëpresim dhe prezantojmë punën e Shoqatës së Grave Medica Gjakova për GIZ Kosova të cilët i falenderojmë shumë për ndihmën dhe kontributin e tyre ndaj Shoqatës sonë!

#medicagjakova #GIZKosovo #GenderEquality #womenempowerment#bemyvoice

Image may contain: 1 person, standingImage may contain: 4 people, people standing and indoorImage may contain: 1 person, shoesImage may contain: 4 people, people sitting and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *