Bëhu Zëri Im në Paris – Francë, Filharmonia e Kosoves

Bëhu Zëri Im në Paris – Francë

Filharmonia e Kosoves, gjate performancës në Paris pērkrahu të mbijetuarit e dhunës seksuale gjate luftes në Kosovë, barten lulen (anemone) të thurrur nga duart e grave anëtare të Medica Gjakova. Tani më dihet që kjo lule është simbol i të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë dhe logo e fushates ” Behu Zeri Im”.

Filharmonia e Kosovës ka mbajtur një koncert të jashtzakonshëm në Paris të Frances. Koncert i përgatitur për nderë të 20 vjetorit të Çlirimit të Kosovës u luajt nga solistët, kori, orkestra e Filharmonisë, 110 performues u paraqitën në skenë.

Medica Gjakova në emer të stafit dhe në emër të mbijetuarave falenderon përzemersisht Znj.Selvie Xhemshiti Marteti, korin e Filharmonisë së Kosovës dhe orkestrinën, dirigjentin z. Baki Jashari për përkrahjen e fushatës Bëhu Zëri Im përtej kufijëve të Republikës së Kosovës.

#behuzeriim #bemyvoice #medicagjakova #filharmoniaekosoves#kosovophilharmonic

Image may contain: 11 peopleImage may contain: 8 people, people smiling, indoorImage may contain: one or more people and people on stageImage may contain: one or more people, people standing and textImage may contain: one or more people, people sitting and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *