Panairi në pazarin karakteristik të Gjirokastrës

Gratë anëtare të Medica Gjakovës bashkë me zanatlinjtë e Gjakovës, ishin pjesë e panairit që u organizua me 7 – 9 tetor 2022 në pazarin karakteristik të Gjirokastrës, në Shqipëri.
Zanatlinjtë dhe përfaqësuesit nga Drejtoria për Zhvillim Ekonomik të Komuna e Gjakovës janë ftuar nga Shoqata TID Gjirokastra dhe Bashkia Gjirokaster të cilët e kanë organizuar këtë ngjarje në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Kombëtare.
✏️May be an image of 5 people, people standing, outdoors and text that says 'prant ULINARI @ ARTIZANAT'May be an image of 10 people and outdoorsMay be an image of 4 peopleMay be an image of 6 people and outdoorsMay be an image of 6 people, people standing and outdoorsMay be an image of 6 people, outdoors and text that says 'ARTIZ ARTIZANAT iI !!!'
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *