“Trajnimi për psikologet dhe punëtorët social”

FMay be an image of 14 people and text that says 'Alma AlmaPinar Medica Gjakova мари маринадояр татьяна обоянская ельвра аврилюк людмила лдия mykola mykola Viktoriia Turchak ирина ковтун Svitlana Aradzhyoni алена дорогавцева татьяна литвак Svitlana Aradzhyoni тать яна литвак татьяна литвинчук ксения гавриловська атьяна литвинчук Honor 9 ван Honor кашараба анна тартынских новіцька наталия новцьк ka наталия наталия харит онова'May be an image of 2 people, people standing, laptop, screen and indoorMay be an image of 15 people and textMay be an image of 2 people, child, people sitting and indoorilluam me ciklin e trajnimeve online “Trajnimi për psikologet dhe punëtorët social” të Ukrainës, regjionet Zakarpattia dhe Vinnytsia, nëpermjet organizatave partnere VIS dhe VOSTOC SoS.
Trajnimet zhvillohen në kuadër të të projektit “ Përgjegje Humanitare ndaj Ukrainës”, I cili zbatohet nga Solidar SUISSE, Medica Gjakova dhe përkrahet financiarisht nga SWISS Solidarity.
Trajneret Shpresa Komani Frrokaj dhe Leonita Gojani dhe stafi mbështetës i MGj-së, do ofrojnë ekspertizen, mesime dhe përvojat e tyre për kolegët e Ukrainas. Nga ky projekt do të forcohen edhe kapacitetet e organizatave partnere në menyrë të qëndrueshme.
🍀
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *