“Bizneset e grave: sfidat & mundësitë pas përfundimit të projektit”

Medica Gjakova sot pati kënaqësinë e organizimit të tryezës: “Bizneset e grave: sfidat & mundësitë pas përfundimit të projektit”, në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarve”, implementuar nga Medica Gjakova në bashkëpunim me Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës dhe financuar nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

GIZ Kosovo
Youth, Employment & Skills
Qëllimi i kryesor i kësaj tryeze ishte të sjellë akterë të ndryshëm për të prezantuar mundësitë për gratë përfituese të projektit pas përmbylljes së projektit. Poashtu, si qëllim dytësor synuam që përmes inputit të dhënë nga pjesëmarrësit të sigurojmë edhe mësimet e marra nga projekti dhe fazat e ndryshme të tij, përfshirë këtu fazën e trajnimit, shpërndarjes së granteve dhe mentorimit. Kjo do të kontribuoj në përmirësimin e programeve të ngjashme në të ardhmen.May be an image of 4 people, people sitting and indoorMay be an image of 1 person, screen and indoorMay be an image of screen and indoorMay be an image of 5 people, people standing, people sitting, indoor and text that says 'HOTEL la Vill 1'
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *