Vizitë nga Ambasadori i Zvicrës në Kosovë, zt.Thomas Kolly

Ishte kënaqësi të mirëprisnim sot në Qendrën tonë Ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, zt.Thomas Kolly me bashkëpunëtor, nën shoqërimin e ish-presidentes znj. Atifete Jahjaga me të cilët nga afër diskutuam për punën e

Medica Gjakova, aktivitetet si dhe mundësitë e bashkëpunimit të ardhshëm!
Poashtu pastaj duke vazhduar vizitën në dyqanin me produkte agrikulturore dhe punë dore të Medica Gjakovës!

May be an image of 2 people, people sitting and indoorMay be an image of one or more people, people sitting and indoorMay be an image of 2 people, people sitting and indoorMay be an image of 3 people, people standing and indoorMay be an image of 3 people, people standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *