Njihuni me ER Basics

ER Basics është një nga përfitueset e skemës së granteve në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit të Grave dhe të Riatdhesuarëve”.
ER Basics në thelb ka produket/veshjet modeste, të një cilësie premium për femrat të cilat ndjekin modën modeste, por jo vetëm. Produktet kryesore variojnë nga fustanat maxi, fundet, pelerinat solemne, aksesorë si dorëzat, etj, të cilat dizajnohen dhe prodhohen në punëtorinë e ndërmarrjes.
Për më tepër ju ftojmë të ndjekni faqen e saj në facebook dhe instagram.
Elonës i urojmë suksese të mëtutjeshme në zhvillimin e biznesit të saj!
Image may contain: people standingImage may contain: people standingNo photo description available.Image may contain: 3 people, people standing and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *