Maska shumëpërdorimshe

Faleminderit për porosinë!
Maska shumëpërdorimshe mbrojtëse për fytyrë të punuara me kujdes dhe dashuri nga gratë dhe vajzat anëtare të Medica Gjakovës për Caritasin Zvicran në Kosovë dhe ERINA HOME!
Çdo porosi e juaja kontribuon në mbrojten e shëndetit tuaj dhe personave përreth jush, parandalimin e përhapjes së Covid-19 përmes bartjes së maskave si dhe në fuqizimin ekonomik të të gjitha grave dhe vajzave të përfshira në qepjen e këtyre maskave!
Faleminderit për porosinë!
Mbroje veten dhe të tjerët, vendose maskën!
Për porosi mund të kontaktoni përmes numrave të telefonit, emailit apo rrjeteve sociale!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *