Takimet me kliente të Medica Gjakova

Edhe pse në kohë pandemie, takimet me kliente të Medica Gjakova nuk kanë munguar aspak, gjithnjë duke ju permbajtur masave për mbrojtje nga Covid-19.

Leonita Gojani, këshilluese psikosociale në nje seancë individuale me një kliente të re. Vazhdojmë ti trajtojmë, ndihëmojmë dhe të jemi zëri i tyre.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *