Maska mbrojtëse shumëpërdorimshe

Maska mbrojtëse shumëpërdorimshe për fytyrë të qepura dhe qëndisura me kujdes dhe dashuri nga gratë dhe vajzat duararta anëtare në Medica Gjakova për

AFK – Agjencioni për Financim në Kosovë

.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *