Lule Shtogu nga viset tona!

Çaji apo lëngu i lules së shtogut ka veti të shumta shëruese, disa prej të cilave janë:
* Ndihmon në shërimin e sëmundjes së sheqerit
* Ndihmon në shërimin e ftohjeve
* Ndihmon në shërimin e frymëmarrjes së vështirësuar
* Ndihmon në lehtësimin e sëmundjeve reumatike, etj.
Këto produkte mund t’i gjeni në dyqanin me produkte bujqësore dhe punë dore të Medica Gjakovës i cili gjindet në rrugën Skenderbeu (përballë Fiberlink)
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *