Faleminderit për partenritetin dhe mbështetjen GIZ, GIZ Kosova dhe YES!
Maska fytyre të qepura dhe qëndisura për GIZ-in nga gratë anëtare të Medica Gjakovës!

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *