“Rritja e mundësive të punësimit për Gratë dhe të Riatdhesuarit”

Kishim nderin të mirëprisnim dje znj.Julia Becker dhe kolegen e saj Kumrije nga Giz Kosova, gjatë trajnimit të njërit nga grupeve të ndërmarrësisë të cilët po organizohen në Qendren e Aftësimit në Gjakovë, në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit për Gratë dhe të Riatdhesuarit” YesKosovo.

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *