Afro 50 gra dhe vajza të cilat kanë kryer trajnimet në fushat e rrobaqepësisë industriale, parukerisë dhe kuzhinës në Qendrat e Aftësimit Profesional në Gjakovë dhe Pejë, që nga dje me datë 26 Shkurt 2020, kanë vazhduar pikërisht ndërtimin e së ardhmes tyre duke marrë pjesë në trajnimin për vetëpunësim (ndërmarrësi) i cili po organizohet në Qendrën e Aftësimit Profesional në Gjakovë dhe mbështetet nga GIZ Kosovo.

Në këtë trajnim do të shtjellojnë temën e ndërmarrësisë si dhe do kenë mundësinë të krijojnë një biznes plan me të cilin pastaj do të konkurojnë për grant!

Ju dëshirojmë suksese të gjitha pjesëmarrëseve!

#medicagjakova #gizkosovo #qapgjakove #comelius #fuqizimigrave

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoorNo photo description available.Image may contain: 1 person, sittingImage may contain: 7 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 5 people, indoorImage may contain: 6 people, screen and indoorImage may contain: 7 people, people sitting, table and childImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 2 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, sitting and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *