Urime Kosovë 12-vjetori i pavarësisë!

Në këtë përvjetor, Newborn Monument u ngjyros për të përquar një mesazh të fuqishëm e tejmase të ndjeshëm: Viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë dhe anembanë botës.

Secili prej nesh, bartim në supet tona obligimin për të ju dhënë zë atyre që vuajta dhe stigma ju shuajti zërin dhe forcën për të folur!
#Behuzeriim #Bemyvoice

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *