Dhuratat ndaj të dashurve tuaj, për nder të Ditës së të dashuruarve!

Dikush mund të e konsiderojë ditë të njejtë sikurse të gjitha ditët e tjera, mirëpo gratë punëtore përfituese të aktiviteteve të ndryshme të shoqatës sonë kanë filluar punën për dhuratat ndaj të dashurve tuaj, për nder të Ditës së të dashuruarve!

Poashtu produktet mund të punohen me porosi dhe modele të ndryshme sipas dëshirës suaj.

Produkte e punuara me dashuri mund të i gjeni online www.medicashop.org, të i porositni në fb apo mund të i gjeni në dyqanin i cili gjindet në rrugën Skenderbeu (përballë Fiberlink) në Gjakovë!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *