“Dhuna në baza gjinore dhe dhuna seksuale”

16 profesionistë shëndetësor nga Prizreni dhe Gjakova morrën pjesë në trajnimin e modulit të dytë të programit të THTP-së me temën “Dhuna në baza gjinore dhe dhuna seksuale”.
Trajnimi është organizuar nga stafi profesional i Medica Gjakovës me përkrahje nga medica mondiale, si dhe programi është i akredituar nga Oda e Mjekëve te Kosovës dhe Oda e Infermierëve të Kosovës

THTP – Programi i Trajnimit Transnacional Shëndetsor synon përmirësimin e shërbimeve dhe kujdesit shëndetsor ndaj stresit dhe traumave për gra dhe vajza të prekura nga dhuna në baza gjinore dhe dhuna seksuale (SGBV)

Shkodër 22-24 Janar 2020Image may contain: 3 people, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people standing and indoorImage may contain: 3 people, people standing and indoorImage may contain: 1 person, sitting, table, living room and indoorImage may contain: 4 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 9 people, people standing, shoes and indoorImage may contain: 2 people, people standingImage may contain: 1 person, sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, standing and indoorImage may contain: 6 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 7 people, indoorImage may contain: 14 people, people sitting and indoorImage may contain: 13 people, people standing and outdoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *