Parapërgatitje për modulin e dytë të trajnimeve “Dhuna në baza gjinore dhe dhuna seksuale” në kuadër të programit të THTP-së në Medica GjakovaImage may contain: 2 people, people sitting and indoorImage may contain: tableImage may contain: 1 person

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *