Ambasadori i Britanisë Madhe ne Prishtine Shkëlqesia e tij z. Nicholas Abbott vizitoi Medica Gjakovën

Ambasadori i Britanisë Madhe ne Prishtine Shkëlqesia e tij z. Nicholas Abbott vizitoi Medica Gjakovën , ku u njoh më për së afërmi me punën , sukseset dhe sfidat e punës së MGJ-s. Në takim Ambasadori Abbott shprehu qëndrimet e tij dhe premtoj për përkrahjen e mëtutjeshme për çështjen e të mbijetuarëve të dhunes seksuale qe të punojmë së bashku për të ardhmen duke mos harruar të kaluarën dhe per te luftuar stigmen.
Faleminderit British Embassy Prishtina, Thank you Ambassador Abbott!Image may contain: 2 people, people sitting, living room, table and indoorImage may contain: 2 people, people sitting, table, living room and indoorImage may contain: 5 people, people sitting and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *