Medica Gjakova shpall të hapur kërkesën për ofertim për Kompani Konsulente mbi organizimin e trajnimeve për Ndërmarrësi, në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit për gratë dhe të riatdhesuarit” implementuar nga Medica Gjakova në bashkëpunim me Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës dhe mbështetur nga GIZ Kosovo.

🍀 Read more