Vizitë në dyqanin me produkte bujqësore dhe artizanale

Patëm kënaqësinë dhe nderin që mes aktiviteteve tjera, të mirëprisnim vizitën e themelueses së shoqatës Dr.Monika Hauser, udhëheqëses së departamentit të traumës në medica mondiale Karin Griese dhe anëtares së bordit Sigrid Ackermann nga organizata jonë partnere medica mondiale e.V në dyqanin me produkte bujqësore dhe artizanale të Medica Gjakova.
Aktivitete të cilat realizohen në kuadër të projekteve për fuqizim ekonomik të grave të mbështetura nga medica mondiale e.V. dhe GIZ.Image may contain: 1 person, smiling, indoor and foodImage may contain: 1 person, indoor and foodImage may contain: one or more people, people sitting, child, table and indoorImage may contain: 1 person, standing and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *