Vizitë në Pikën prodhuese për tharjen e frutave dhe bimëve

Patëm kënaqësinë dhe nderin që mes aktiviteteve tjera, të mirëprisnim vizitën e themelueses së shoqatës Dr.Monika Hauser, udhëheqëses së departamentit të traumës në medica mondiale Karin Griese dhe anëtares së bordit Sigrid Ackermann nga organizata jonë partnere medica mondiale e.V në Pikën prodhuese për tharjen e frutave dhe bimëve.
Aktivitete të cilat realizohen në kuadër të projekteve për fuqizim ekonomik të grave të mbështetura nga medica mondiale e.V. dhe GIZ.Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 5 people, people standing and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *