“20 Vite rrugëtim me Medica-n”

Dy dekada të një pune të palodhshme mbi paqen, drejtësinë gjinore dhe fuqizimin e të drejtave të grave rreth globit. Një natë emocionuese dhe argëtuese ku e kaluara dhe e ardhmja u festuan! Pa harruar rrënjët se ku ka filluar e gjitha, me padurim presim të vazhdojmë vizionin e medica mondiale e.V dhe Medica Gjakovës “Gratë dhe vajzat të jetojnë në një botë pa dhunë, të jetojnë në dinjitet dhe drejtësi!”

#medicagjakova #medicamondiale #20yearsjourney #IamAnemone #GermancooporationandfriendshipImage may contain: one or more peopleImage may contain: 1 person, standing and indoorImage may contain: 7 people, people smiling, people sitting, table, drink and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, people standing and nightImage may contain: 15 people, people smiling, people sitting, table, crowd and indoorImage may contain: 1 person, standingImage may contain: one or more people, people standing and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, indoorImage may contain: 6 people, people standing and indoorImage may contain: 4 people, people smiling, indoorImage may contain: 2 people, people standing and indoorImage may contain: 3 people, people smiling, people standingImage may contain: 3 peopleImage may contain: indoorImage may contain: 10 people, people smiling, people standing, night and indoorImage may contain: 3 people, people standing and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *