Fillimi i kurseve në modulin e rrobaqepësisë industriale

Kjo javë shënoi fillimin e kurseve të grupit të parë në modulin e rrobaqepësisë industriale në Qendrën e Aftësimit profesional në Gjakovë!

Këto kurse do ndihmojnë gratë dhe të riatdhesuarit drejt udhëtimit tyre të suksesit duke i’u siguruar mundësitë për punë praktike me pagesë nëpër kompani të ndryshme apo fitimin e grantit për start up biznes për ata pjesëmarrës që kualifikohen, e cila realizohet me mbështetje të GIZ Kosovo

Së bashku drejt fuqizimit ekonomik të grave!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *