Aktivitetet e vjeshtës janë të ndryshme!

Kësaj rradhe, në shoqatën tonë u arrit tharja e sukseshme e mollave të egra, aktivitet ky i cili u realizua në kuadër të projektit për fuqizim ekonomik i cili implementohet në partneritet me medica mondiale e. V. me mbështjetje të GIZ!

Procesi i tharjes së frutave dhe bimëve (p.sh kaqa, ftonjë etj) do të vazhdojë prapë, në përkatësi me kalendarin sezonal!Image may contain: foodNo photo description available.Image may contain: outdoorImage may contain: one or more people and foodImage may contain: food and indoor

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *