Marrëveshje bashkëpunimi në mes të Medica Gjakova dhe Spitalit Regjonal të Prizrenit

Read more

Thirrje për aplikim për trajnime të rrobaqepësisë industriale dhe kuzhinës!

Aplikoni dhe bashkojuni vendeve të mbetura për trajnime dhe mësoni si të krijoni rrugën tuaj të suksesit dhe ndërmarrësisë dhe fitoni grant për hapjen e biznesit tuaj! Read more