Thirrje për aplikim për trajnime të rrobaqepësisë industriale dhe kuzhinës!

Aplikoni dhe bashkojuni vendeve të mbetura për trajnime dhe mësoni si të krijoni rrugën tuaj të suksesit dhe ndërmarrësisë dhe fitoni grant për hapjen e biznesit tuaj!

Informatat shtesë mund të gjinden të bashkangjitura në file më poshtë apo mund të kontaktoni shoqatën tonë për më tepër!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *